Despre Noi

Gradinita Diamond Kids

Despre Diamond Kids

Ce poate fi mai frumos decat copilaria? Sa fim parte din procesul de crestere al copiilor este una dintre cele mai minunate pasiuni ale noastre. Din dragoste pentru copii si din dorinta de a oferi societatii viitori adulti echilibrati emotionali, am construit un loc deosebit, plin de caldura si armonie, unde oamenii din echipa fac diferenta
Kindori
despre_noi_diamond_kids_club
Concept de predare Diamond Kids

Diamond Kids

Ne gasiti in zona

Trapezului, intr-o zona linistita, cu o curte generoasa, oferind copiilor un spatiu educative specific varstei prescolaritatii. Grupele sunt formate din maxim 15 copii Personal didactic calificat.
Un loc armonios si clase dotate cu jucarii,
echipamente si mobilier de inalta calitate, construiesc ceea ce azi inseamna Diamond Kids. O gradinita dedicata copiilor, inca de la cele mai fragede varste, pana la scoala, unde ii sprijinim cu programul nostru special de afterschool. Inca din 2015 sute de copii au trecut prin clasele noastre, facand parte din frumoasa noastra familie.
Ne-am deschis inima si am construit pentru micuti un loc aparte, in care sa le starnim curiozitatea, sa le aducem in atentie cele mai frumoase lucruri ale vietii, sa ii invatam sa lucreze in echipa, dar sa fie si lideri, sa isi iubeasca aproapele si sa-i inteleaga nevoile si sa se adapteze lor.
Ne perfectionam continuu echipa pentru a tine pasul cu schimbarile comportamentele si nevoile copiilor care ne trec pragul gradinitei. Asa ca nu e de mirare ca cel putin semestrial educatoarele noastre merg la cursuri de dezvoltare personala, comunicare, astrologie si autocunoastere. Cursuri care vin intampinarea unei mai bune relatii educator-copil-parinte.
Suntem guvernati de valori precum onestitate, bun simt, dreptate, incredere, iubire, iertare si avem grija ca si micutii nostri sa parcurga drumul copilariei sub umbrela acestor valori.

Oferim iubire pentru a cultiva iubire, iar acesta este cel mai de pret dar al nostru. Brate pregatite intodeauna sa primeasca un suflet de copil.

De la Perlute la Diamante.
Gradinita Diamond Kids

Despre Astrology KIDS:

In societate copilul este oglinda familiei din care provine si a educatiei primite in gradinita. Pe langa modelele de educatie deja cunoscute, noi aplicam un concept unic in Romania, si poate chiar si in lume, prin care construim o relatie cu cel mic bazându-ne pe informatii primite direct din stiinta astrologiei.
Kindori
Astrologia nu inseamna doar Zodiacul pe care il vedem la televizor in fiecare dimineata, cu previziuni, ci este o ampla stiinta care poate sta la baza noastra ca individ.

Ziua, locul si ora la care ne-am nascut ne influenteaza inca de la nastere si pastreaza un rol bine stabilit in ceea ce noi zicem ca ar fi comportamentul unui copil.

Poate ca uneori avem impresia ca un copil este neastamparat, cand de fapt el este un berbec cu fire libera, care doreste sa zburde, sa exploreze, sa se simta liber, fara constrangeri. La fel cum un copil in zodia Pesti va fi un aparent plangacios, cand el de fapt are nevoie de mai multa atentie, dragoste si brate care sa il stranga cat mai des. Un copil Pesti are nevoie deseori de incurajari, asa functioneaza si isi poate duce la capat activitatile, prin incurajari mai dese decat ar avea nevoie un Leu.

Cunoscand aceste caracteristici deosebite, impreuna cu astrograma pe care o realizam fiecarui copil din gradinita, intelegem mai bine nevoile fizice si emotionale ale copiilor si ne construim activitatile si compartamentul in stransa legatura cu acestea.
Intr-o grupa in care avem preponderent scorpioni, impungerile vor fi cu siguranta mai dese, iar jocurile de echipa pot controla situatiile tensionate, restabilind ordinea si disciplina prin unirea intr-un interes comun.

Exemple sunt numeroase si posibilitatile sunt aproape infinite, iar acest concept unic ne ajuta sa ne diferentiem de restul cluburilor educationale de copii, venind cu ceva extraordinar pentru dezvoltarea armonioasa a inteligentei emotionale.

Un concept in plina dezvoltare, cercetare si imbunatatire, cu rezultate deosebite pana acum.

Astrology Kids- pentru copii autentici
Care sunt valorile noastre?
In Gradinita Diamond Kids copiii sunt educati in spiritul cunoasterii si descoperirii. Oferta noastra educationala este astfel conceputa incat sa vina in intampinarea personalitatii unice a fiecarui copil. Educatorii Diamond Kids au rolul de a-i indruma si orienta pe cei mici in etapele educatiei scolare si de a le facilita interactiunea cu o multitudine de domenii si activitati educative, culturale si artistice, sprijinind copilul in tot ce are nevoie pentru a  se descoperi pe sine si universul in care traieste, aratandu-i bucuria, increderea, siguranta si sprijinul ca poate, ca are dreptul de a se arata lumii asa cum este el: curajos, vulnerabil, curios, timid, increzator, unic.
3 +
Peste 7 ani de educatie
260 +
Peste 300 de copii
15 +
peste 20 de educatori
550 +
peste 600 de parinti fericiti
dIAMOND kIDS

Testimoniale

Zeci de parinti sunt alaturi de noi. Tuturor le multumim!
Kindori
Diamond Kids

Echipa Diamon Kids

O echipa construita pe masura serviciilor noastre, bazata pe incredere, emotie, cunoastere si responsabilitate.
Kindori
Kindori

Loc primitor

Educare cu emotie

Activitati creative

Jocuri atractive

INSCRIE-L PE MICUTUL TAU!

Diamond Kids ofera oportunitati de invatare care sporesc potentialul copiilor.