Astrology Kids

Gradinita Diamond Kids

Despre Astrology KIDS:

In societate copilul este oglinda familiei din care provine si a educatiei primite in gradinita. Pe langa modelele de educatie deja cunoscute, noi aplicam un concept unic in Romania, si poate chiar si in lume, prin care construim o relatie cu cel mic bazându-ne pe informatii primite direct din stiinta astrologiei.
Kindori
Astrologia nu inseamna doar Zodiacul pe care il vedem la televizor in fiecare dimineata, cu previziuni, ci este o ampla stiinta care poate sta la baza noastra ca individ.

Ziua, locul si ora la care ne-am nascut ne influenteaza inca de la nastere si pastreaza un rol bine stabilit in ceea ce noi zicem ca ar fi comportamentul unui copil.

Poate ca uneori avem impresia ca un copil este neastamparat, cand de fapt el este un berbec cu fire libera, care doreste sa zburde, sa exploreze, sa se simta liber, fara constrangeri. La fel cum un copil in zodia Pesti va fi un aparent plangacios, cand el de fapt are nevoie de mai multa atentie, dragoste si brate care sa il stranga cat mai des. Un copil Pesti are nevoie deseori de incurajari, asa functioneaza si isi poate duce la capat activitatile, prin incurajari mai dese decat ar avea nevoie un Leu.

Cunoscand aceste caracteristici deosebite, impreuna cu astrograma pe care o realizam fiecarui copil din gradinita, intelegem mai bine nevoile fizice si emotionale ale copiilor si ne construim activitatile si compartamentul in stransa legatura cu acestea.
Intr-o grupa in care avem preponderent scorpioni, impungerile vor fi cu siguranta mai dese, iar jocurile de echipa pot controla situatiile tensionate, restabilind ordinea si disciplina prin unirea intr-un interes comun.

Exemple sunt numeroase si posibilitatile sunt aproape infinite, iar acest concept unic ne ajuta sa ne diferentiem de restul cluburilor educationale de copii, venind cu ceva extraordinar pentru dezvoltarea armonioasa a inteligentei emotionale.

Un concept in plina dezvoltare, cercetare si imbunatatire, cu rezultate deosebite pana acum.

Astrology Kids- pentru copii autentici
dIAMOND kIDS

Testimoniale

Zeci de parinti sunt alaturi de noi. Tuturor le multumim!
Kindori